Sunday, March 11, 2012

e-day anas

ok..terang-terang aku da tulis eday anas kat tajuk tu..so tu la die.. no sentap-sentap kata aku x bagi tau awal-awal ok! congratez tok acik n iffah. very luvly couple.. sangat addore ngan relationship dieorang ni. since acik memang sangat rapat ngan aku..so ade la bende skit- sikit die share. ye la nak share smua x de la.. boy la katekan.. manenye die mau cerita..ni si kakak yang kepochi yang suke jaga kain orang..haha

10 hb 3 da  selamat menjadi in relationship sebagai tunang tok mereka berdua..one more step untuk hubungan yang lebih diredhai..moga korang sentiasa dilindungi dalam masa manis ni..tetap kan iman sebagaimana korang jaga sebelum-sebelum ini. tq sangat kat korang yang banyak tunjuk jalan yang benar itu pada kakngah..bila dapat ilmu lain jagan lupa share dengan kakngah ni(ya saya sangat cetek ilmunya)..sedikit sebanyak kakngah sangat suka dengan prinsip korang...

so sebangai kepochi memang sibuk la.. pilih barang hantaran before ni..sangat pening.. round melaka nak cari bunga sangat susah..semua bunga ala-ala..mata x kenan.. aleh-aleh g nilai amek ko..smua main order.. selamat bukan guna wang sendiri...n tq tok makcik aka ibu yang tolong gubah.. ikot hati nk suh orang kedai je buatkan..tapi kang over budget plak..bising si banker tu pulak...lagi pun baik simpan duit lebih kasi beli pizza belanja adik-adik lain ye tak??..hehe

n macam biasa soalan-soalan paling klise la buat aku..nape akak die x tunang or x kawen lagi..kan adik dah langkah..ok sejujurnya...aku sangat fine. tak de hal la nak sentap sana-sentap sini... aku pon tak tau...maybe aku rase mereka sangat sayang kat aku so sangat risau dengan aku..ok fine tq...aku pon x berapa nak pikir hal ni pon.. sebabnya ye aku sendiri tau..tok sah la nak bukak pekung sendiri kat sini..haha..ada masa ada jodoh ada la aku nyer majlis nanti n malam ni tadi aku "like" la status y membe aku tulis kat fb die :Saat hati berkata "INGIN", namun ALLAH berkata "TUNGGU"...kan..ko nak cam ner pon menggedik menggatal ko kenen-kenen kan pon ngan sape-sape pon  xde nyer..da allah kata belum belum la maka nya...so tak perlu susah-susah mau pening pasal saya ok!..(ok maaf bahasa yang pening)

untuk adek saya achik!!..makin banyak tugasan lepas ni ko bagi kat kangah ye!!... ayooo...pening ma!!..kita buat apa yang mampu saja ok... 


ok..permintaan mereka berdua: "tidak untuk gambar berdua!!."







1 comment:

Cik Eka said...

cantikla pelamin ni..hehehe