Tuesday, December 21, 2010

NAK WAT HEADER???
mase cik FA ronde2 td..tgk plak belog cik Eka..cun plak rsenyer dienye header...
so telek punye telek..ghupenyer ad org tlg die buat..lps tu pe lg trus la FA clik..n sambil x tau malu FA nk mintak design header lah..kat SINI.pade sape nk request..bek cepat check die punyer belog.. bfore ni mmg nk wat header sendiri..siap dah dwlond smua bagai sofware nk wat header sendiri..tp sbb x bpe nk kreatif n x de mase (alasan kukuh)..so terbengkalai jer la impian tuh..plak da tgk kat belog org lain..ade tu kene bayar..tok menjimatkan FA pon pkir bek saya try wat2 x tau malu suh org tlg buatkan..lg pon die buat header secara PERCUMA.. sape x mo kan?..moga allah membalas jasa anda!..
tp before tu kne la bace syarat2 diekan..
ni FA tepek kan kat sini syarat2 ie kasi korang bace n pahamkan ckit k:
  1. Harap dah follow D'Antara sembil9n Akal ni untuk memudahkan komunikasi.(sudah!)
  2. Buat satu entry untuk hebahan beserta banner yang berlinkkan ke blog ini. Dalam entry tu nanti; ceritakan apa request design anda pada aku tu. Kalau boleh nyatakan lah sebab rasional kenapa nak aku yang design.(done!..kene puji melambong2 ka??)
  3. Kalau ada benda yang nak aku lukis semula (tekap); sila letakkan kedalam entry tu juga ye. Dan seperti biasa postkan link URL anda dalam ruang komen entry ni yer? Kalau tak, aku tak tahu anda berminat.(okey!..siap!)
  4. Aku berhak berkata "Aku tak mampu lakukan..." sebab aku punya skill grafik aku belum maximum lagi. Tapi apa2 pun, aku akan cuba dahulu untuk buat. Jangan bimbang.(try your best k!)
  5. Aku akan hantarkan design menerusi email anda jadi sila sertakan e-mail di dalam entry anda.(bek lah..)
  6. Tarikh tutupnya adalah sehingga aku postkan entry: Aku dah tak larat!Haha~ Bila aku akan post? Aku tak pasti lagi.(jgn tutup sblm saya join k!)
so..pemintaan FA senang..wat la pape2 bentuk header camner skalipon..janji sedap mata memandang(cute+comei+smua2lah)..hehe...
pape2 hal leh cari kat email FA..farahanis.ismail@gmail.com

3 comments:

sembil9n said...

okays :D
anda yang last~ huhu

roJakHangiT said...

yeah!..tersenarai jgk FA akhirnya!..thnkz mr sembil9n!!

sembil9n said...

FA... dah siap :) tgk email tw....