Friday, December 31, 2010

CONTEST BAJU SAMA

CONTEST BAJU SAMA by ika puk puk
wow..gler kentang skang FA ttbe rjin nk join kontest2 nih smua..sejak-2 menjak y free ni..so rajin la..so skang FA nk join anjuran cik ika ..so meh ltk y plg penting dolu!..
n mesti la ad syarat2:
1) Be my follower. ( done! )
2) Buat satu entry pasal contest BAJU SAMA by ika puk puk. ( yup! )
3) Upload gambar korang.korang mestilah memakai baju yg sama dlm gambar tu.bilangan ahli dlm gambar plak mestilah xlebih drpd 6 org n xkurang drpd 2 org.xkesahlah gambr kwn2, kapel, fmily, mak ngn anak, ayah ngn anak ke..yg penting baju sama..baju kurung boleh but not baju melayu.. ( settle punye! )
4) Ceritakan serba sedikit pasal gambar yang korang dh uploadkan td.( wokey! )
5) Copy banner di atas dan letakkan dlm entry contest BAJU SAMA by ika puk puk.linkkan banner di atas terus ke entry nie ( contest BAJU SAMA ).( selesai! )
6) Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry contest BAJU SAMA di blog ika untuk ika terjah blog korang.( bek lah! )
7) Hadiah menarik menanti anda. ( yeah! )
8) Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2010 ( ok2! )
*****************************************
FA mmg shuker tang pakai baju boria2 nih..nmpak cam seweet jer..yer ker?? kl ngan family tuh..tiap2 tahun hari raye FA g cari baju y sedondon kami sekeluarga. tp warna mesti la ikot citarase FA.. slamat la adek2 laki2 FA menurut perintah.. ad skali tuh.. siap FA plih meka pakai pink gitew..dieorg tetap pakai!..haha..nasib la korang dpt kakak cam FA ni..tp tetap kwn2 korang poji kan!..hehe..:)
tp sbb syarat cik ika kate x mo letak pic bju melayu same color..nk cr bj FA ngan mama malas plak rsenyer nk kombau almari gambar kami.so FA amik y mano ado la..gmbar latest ngan kwn2 kpli 2010 jer la y paling dekat nk grab..hehe..
(dr kiri: FA::LIN::IMA::EPI::IRA)
ekceli kami ber-5 ni kawan sekelas & jgak housemate!..so time ni time tok bersuka-leka selepas amik exam.. niat d hati nk meronda2 melaka..so here we are!..smpai ke taman 1000 bunga pon kami masyuk!..gara2 org melaka nih x penah masuk..lepak jap smbil berusa snap gambar melompat2..y akhirnya mmg x blh jadik!..haha
kami mmg ske beli bju same2 nih.. before ni da de baju kurung purple polkadot..tu pon beli gune duit rumah..lps tu ad gak beli bju tido y same color tp lain2 patern..last kami beli tshirt pink nih.. bju ni x mahal pon..beli pon kat TESCO mlk.. mmg berhajat nk cr bju same color..so pilih punyer pilih smbil mengira2 budget..akhirnya bju ni kami pilih..n warna ni menjdi pilihan!..yeah!...

2 comments:

ika puk puk said...

hohoohohoh
tQ sudi join =)
gudluck!!
i love pink <3

Nur Zaheera said...

waa :D goodluck babe.