Thursday, December 2, 2010

DAY 2

Day 02- The meaning behind your Blogger name

"rojakhangit"...iT's haPPen to Me....

FA mule2 wat belog time tu kan kat uitm s.alam..
time tu dpt wireless free dlm blk..
so rajin la wat kje2 belog ni..
so x pkir lame pon..
n time tu teringat FA ske sgt makan rojak ( ad jual kat psar malam serkam pantai..tp rsenye br2 ni FA g..makcik tu x jual da lg rojak.die jual mee rebus jer..huhu)..
then nk besh lg..
nk lain dr lain..
tmbah kan hangit kat blakang rojak..
rse mcm cool plak..(perasan sendiri) n lg pon sbb rsenye x penah lg FA makan rojak y hangit...
so nmpk cam lain dr lain..
so stik la name tu tok belog FA..
then bg FA belog ni mcm diari..
die berlaku dlam lingkaran kehidupan FA..
ap y berlaku ker..
ap y FA nak or ape2 FA nk share akn FA post kan kat belog ni..
FA x share smua nyer..
sbb FA still lg nk kan privasi tok diri sendiri..
so y mne FA rse patut y blh d beritahu jer akan FA post kan..
sbb tu lg 1 rmai kwn2 FA x tau kewujudan belog FA nih..
sbb belog FA x se"cool" belog org lain(merendah diri plak)...
FA x tpkir pon psl "duit pendapatan hasil nuffnang" ker hape ker..
n x terlintas nk jd femes or wut ever..
sbb FA tau penulisan FA sgt teruk hoho
so tu jer la kot makna d sebalik belog ini...
sekian

2 comments:

.:Farah Liyana:. said...

hye! fara dtg baca blog awk ;)

roJakHangiT said...

hye fara!..thkz.. kite pon nk bc blog awk la..